Slutkörd x 2

4 februari, 2013

Måndagar....nä, om jag ska vara helt ärlig så är jag mer av en "fredag-eftermiddag-tjej". Men det finns en sak som jag älskar med måndagar och det är att jag oftast går och lägger mig fullkomligt slutkörd dessa dagar, alldeles mör i musklerna.

Måndagar är den dagen jag leder mitt ordinarie pass på Friskis&Svettis, en timmes medel jympa direkt efter jobbet. För er som inte är bekanta med Friskis&Svettis termenologin så kan man beskriva det som ett medelintensivt aerobics pass men med mindre avancerade koordinationer och betydligt mer fokus på styrka. Hade nästan fullt hus idag, 75 pers och lokalen tar som mest 85, riktigt bra tryck! Får sådan otrolig energi av detta och fullkomligt älskar det!

Mitt pass är en bra genomkörare för mig men av någon anledning så har jag fått för mig att det inte räcker, så jag går inte hem när jag är klar. Nej, jag kastar mig in på skivstångspasset (bodypump) som börjar direkt efter mitt pass och kör en timme till! Sen går jag hem på rätt möra ben men är sjukt nöjd med mig själv! Ribban för veckan är satt!

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!