Tisdagssegt

5 februari, 2013

Ibland är träning ett superbra botemedel mot trötthet och stress. Efter en lång arbetsdag eller mycket plugg går man till gymmet, öser och pumpar och kommer sedan hem med ny livsgnista - trött i kroppen med pigg i huvudet. Ibland fungerar det dock inte riktigt lika bra. Det var inte det att gårdagens träning inte gick bra för det gjorde den.

Jag körde transportlöpning till gymmet, sedan attackerade jag med några snabba uppvärmningsintervaller på löpbandet för att sedan köra några tunga benövningar, axlar och sedan springa hem igen. Under passet hade jag massor att ge.

Men efteråt kände jag mig fortfarande trött. Och inatt, samtidigt som jag kastades ur en mardröm, upptäckte jag att jag hade ordentligt ont i halsen. Varje gång innan man blir förkyld eller får ont i halsen går man omkring och känner sig totalt överkörd i ett par dagar utan att ha minsta aning om varför. Jag säger det – denna "aha-upplevelse":) Nej nu blir det ingen träning på ett tag. En dags halsont tycker jag räcker, *peppar peppar* och på måndag vill jag vara superpigg för då åker vi på semester. Bara att hålla tummarna!
 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!