Hjärnkapacitet - Amöba!

5 februari, 2013

En sådan där dag då man helst bara vill ramla hem från jobbet, slänga sig på soffan, inta fosterställning, stirra in i väggen och gapa som en guldfisk….

Ungefär så kändes det i eftermiddags efter att ha spenderat dagen i ett konferensrum i Solna. Uppgiften: att med 4 andra starka viljor enas om rapporter, power points och presentationer. Allt detta för en otroligt krävande ledarutbildning jag går sedan i september. Väldigt roligt och utvecklande men jag har nog aldrig i hela mitt liv varit med om att bli så fullkomligt slutkörd i huvudet! Jag är alltid totalt tömd på energi efter våra möten och jag hade lätt bara kunna åka hem och dra täcket över huvudet, men jag vet att jag mår så mycket bättre av att snöra på mig löpardojorna och dra ut en sväng innan jag kraschlandar på soffan.

Så även idag, 7km, Karlavägen och Valhallavägen upp och ner. Känner mig tryggast på lite mer centrala platser när det är mörkt, inte helt bekväm med mörka parker och skogspartier utan sällskap. Dock ska inte dessa gator ses som riskfria då jag i höstas blev fälld och stod på näsan mitt på Karlavägen. Orsak till detta, liten tant med en liten, liten hund sammanhållna av ett långt, långt (ej så synligt) koppel! Sen låg jag där…

Nu får jag krascha på soffan!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!