Jag har blivit med klocka

6 februari, 2013

Idag blev det äntligen investering av en ny träningsklocka. Jag har velat fram och tillbaka om vilken det skulle bli, Garmin Forerunner 910XT eller en Suunto Ambit. Till slut så var jag i alla fall förbi Addnature i Stockholm och införskaffade mig en Sunnto. Varför det och inte en Garmin. Garmin passar en triatlet bättre och eftersom jag varken cyklar eller simmar fick Suunton en röst. Garmin är en ren sportklocka som man inte kan ha till vardags då den inte har någon sådan funktion, något Ambit kan. Batteritiden är bättre på Suunton, även om den inte är dålig på konkurenten. En sak som jag märkte idag som Garmin är bättre på är att den har fyra fönster den kan visa olika information i, medan Suunton endast tre, var av två är något för små i min smak. Suunton är snyggare och hade en hel del andra finesser som jag gillade.
Det blev även inköp at tre nya sportflaskor. Jag använder de en hel del och det känns fräscht att ha nya för året. Men ni ska inte tro att jag bara har tre flaskor, jag tror att jag har totalt 7-8st i olika storlekar och utförande. Prylar är kul !!!

Fick för övrigt sticka ut och testa klockan under kvällen. 10km på oplogade vägar och kraftigt snöfall, jag slapp trängas med andra löpare i alla fall.

 

Taggar

GarminSuunto Ambit

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!