Fyra nyanser av blått

18 februari, 2013

 

I augusti förra året sprang jag Midnattsloppet i Stockholm, första gången för mig, blev helt såld på pulsen och arrangemanget! Men efter loppet kändes min ena tå lite konstig, som om den hamnat lite i kläm. Konstigt eftersom skorna absolut inte var nya och jag hade inte känt något speciellt under loppet. Men jag la inte så mycket tanke på det och dagen efter kändes tån som vanligt igen. Dock var ju detta under sommaren och jag går alltid med målade tånaglar under sommarhalvåret så man kan lugnt säga att jag blev smått chockad när jag två veckor senare tar bort mitt nagellack och inser att min tånagel är helt BLÅ! Hur hade det här gått till??!! Och som grädden på moset så trillar ju självklart nageln av någon vecka senare….. Det enda positiva med detta var att det skedde efter höstens intåg och jag gick inte i skor med öppen tå längre….herregud, hur hade inte det sett ut?

Nageln växte ut igen och allt var frid och fröjd but here it goes again, nagelhelvetet är blått IGEN! Ja, så det är väl bara att räkna med att den trillar av snart igen då. Tur att det än så länge är en tid kvar tills det är dags att dra fram sandalerna och visa fötter och tår offentligt igen. Men just in case så har jag förberett mig och köpt ett nagellack som lätt kamouflerar eventuella skiftande nyanser av blått på misshandlade tånaglar.

 

 

Någon sa till mig en gång att man inte är en riktig löpare för än man fått blånagel, jag tror jag kvalat in på riktigt nu!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!