Förvånad över mig själv

21 februari, 2013

Jag skrev igår att jag nu var "friskförklarad" och skulle ut på en runda idag på 10-15km, beroende på formen. Inte nog med det jag skulle testa att springa mer mellan- framfot, allt efter tips från en bekant. Som jag skrivit tidigare har jag svårt att kunna slappna av och bara låta benen rulla när jag försöker förändra. Några par kilometer kan jag klara av, men när jag börjar bli minsta trött faller jag tillbaka på gamla vanor.
Denna gång var det faktiskt annorlunda. Jag hade kollat en instruktionsvideo innan några gånger och förstod fysiskt hur det skulle nå till. Tidigare hade jag egentligen experimenterat lite för att förändra. Vilken skillnad det var nu! Det kändes helt ok till bra att springa på detta sätt. Märkte ganska snart att det flöt ju på riktigt bra. Även om jag blev trött funkade det att springa med den nya tekniken. Men visst, jag kom på mig många gånger att jag slarvade. Det är bara att nöta på!
Det blev för övrigt 15km ikväll. Något som jag kommer få sota för imorgon. Känner redan att vaderna fått smaka på och börjar bli stumma.
Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!