Välkommen hit!

26 februari, 2013

Hej och välkommen hit till min nya träningsblogg här på Allt om Löpning. Det är spännande att ha fått chansen att blogga på denna sida som handlar om löpning, något jag fann en kärlek för under 2010. Jag tänkte börja detta första inlägget med att ge er en presentation om mig själv så ni får lära känna mig lite och var aldrig rädda för att fråga något om det är något ni undrar över!

Mitt namn är Cherie och jag kommer ursprungligen från Hörby som ligger mitt i Skåne ungefär. Numera är jag bosatt i Ängelholm tillsammans med min sambo, vår dotter Emma och min hund Charles. Min kärlek för löpningen kom 2010 medan jag bodde i Kristianstad och precis hade blivit skadefri från en rygg- och knäskada som jag haft under många års tid. Det var en frihet att komma ut på en löprunda och känns hur benen bar en, det var då drömmen om att springa milen på 40 minuter väcktes och den är vid liv ännu.

2011 blev jag mamma till Emma som såg dagens ljus några veckor förtidigt och nu har hon hunnit bli 1,5 år. Nu ser jag fram emot att komma igång med träningen och ha ett skadefritt år framför mig med bra resultat och det är kul om nu följer med under resans gång.

Berätta gärna lite om dig själv så jag vet vem det är som läser här inne :)

Följ mig gärna på Bloglovin <a href="http://www.bloglovin.com/blog/4850873/?claim=38gvhgntvju">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!