Sa någon jobb?

26 februari, 2013

Det har gått knappt två veckor sedan jag tog fram det bästa jag hade ur mig själv, sopade jantelagen under mattan och gick på arbetsintervju med sträckt och stolt rygg. Jag satt sedan på en stol mitt emot platschefen för den ena Sportlife-anläggningen här i stan och berättade för henne varför jag skulle vara den som hon skulle anställa som gymvärd, styrketräningsinstruktör och/eller löpgruppsinstruktör.

Uppenbarligen gjorde jag något rätt, då jag i morse vaknar upp, läser min mail och ser att hon skrivit att jag är en av dem som hon vill ha som blivande gymvärd/styrketräningsinstruktör. En morgonvaken Daniel fick gnugga ur ögonen för att försäkra sig om att han läst rätt. Men jodå, så var det allt.

Så vad innebär det här rent praktiskt? Det innebär ett extra tillskott på kontot. Det innebär att nya erfarenheter av att få vara instruktör infinner sig. Det innebär nya möjligheter att få träffa på människor som vill börja träna eller utveckla sin träning. Det innebär att jag ökar mina möjligheter att jag efter min examen till sommaren hittar ett arbete som innefattar något jag är intresserad utav, nämligen hälsa och träning. Och det innebär säkert så mycket mer.

Vad innebär det mer? Självklart innebär det att jag är väldigt glad över att jag numera har ett timjobb på en träningsanläggning. Vad mer kan jag begära i nuläget?

Säg hej till honom som fått timjobb som
styrketräningsinstruktör på Sportlife.

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!