Första passet

27 februari, 2013

Gokväll vänner!
Det blir en sen uppdatering här idag då jag haft fullt upp på kvällen. Idag har jag tagit mig ut på första rundan på väldigt lång tid, en mycket skön känsla måste jag säga och som jag längtat! Jag kommer köra ganska lugnt nu i början för att orka med och målet för tillfället är att klara milen till det är dags att springa Vår Ruset i maj.

Dagens pass bestod av lite intervaller och mycket rask gång.
Uppvärming 10 minuter rask gång
3 min lugn jogg + 2 min rask gång x4
Nedvarvning 10 min rask gång

Ett mycket enkelt pass egentligen men det är skönt att inte ta ut sig förmycket på första passet. Jag lyckades tajma in två rejäla backar under rundan när jag joggade och det sög ordentligt i benen när jag kom upp på toppen, men det är bara skönt!

Dagens sträcka blev 3,98 km på 41,07 minuter. Med mig på rundan hade jag min hund (bild nedan) och ni kan ju tänka er att det var lite behovs-pauser under rundans gång och jag orkade inte stanna klockan de gångerna vi stannade till.

Kläder jag använde idag:
Underställströja - Bagheera
T-shirt - Vår Ruset
Tjockare tröja - Röhnisch
Jacka - Bagheera
Tights - Bagheera
Löparklocka - Beurer
Strumpor - Gococo
Skor - Asics Gel-Cumulus 14

Imorgon blir det vilodag, förutom promenad till dagis och jobb för på kvällen sitter vi i Göteborg och följer Eldsjälsgalan där min svärfar, Berne Andersson är en av tre finalister. Lägg gärna en röst på honom för det är en man som brinner för sin förening och sporten!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!