Andra löppasset

1 mars, 2013

Gokväll vänner,
Idag gav jag mit ut på en löprunda strax efter klockan fyra då solen fortfarande lös sådär härligt. Med mig fick jag både hund och dotter så det var lite att hålla koll på och framförallt att putta på ;) Därför hade jag inga förhoppningar på passet utan huvudsaken var att komma ut och givetvis lite extra träning med tanke på vagnen.

Vädret var skönt, kallare än det såg ut att vara och det blåste en aning. Allt kändes bra idag även om kroppen kändes lite seg och inte riktigt var med på att röra sig lätt utan stundtals kände jag mig som en elefant med dålig hållning och klampande fötter.

Jag körde efter samma upplägg som i onsdags, med intervaller på tid och tack vare solen orkade jag nog ge lite mer idag. Näst sista intervallen med 3 min jogg hamnade jag i en uppförsbacke som var lång och seg att ta sig upp för. Jag hade då även fått vinden mot mig så det blev en aning jobbigare att putta vagnen och springa. Nackdelen med Skåne är när det blåser, men fördelen är ju att man får en del motstånd ;)

10 min rask gång
3 min jogg + 2 min rask gång x4
10 min rask gång

Dagens sträckas slutade på 4,48 km och tiden 43,56 minuter. En förbättring på tiden om man räknar med min/km. I onsdags hamnade tiden på 10,20 min/km och idag blev det 09,49 min/km så det kändes skönt.

Nu ser jag fram emot lite rehab under morgondagen, det känns som min rygg behöver en genomgång av programmet efter gårdagens stillasittande kväll under Eldsjälsgalan.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!