Polars nya färgstarka GPS-klocka i röd-orange nyans

2 mars, 2013

När vårsolen börjar värma så där härligt i april lanserar Polar träningsklockan RC3 GPS i en ny uppiggande röd-orange nyans. Liksom sin föregångare kombinerar den nya utgåvan den allra senaste GPS-teknologin med Smart Coaching, ett antal unika pulsträningsfunktioner som motiverar, vägleder och anpassar träningen till varje individs förutsättningar. Inte nog med det, som grädde på moset kompletteras denna version med inbyggd höjdmätare, en funktion som efterfrågats av kunderna. Sedan tidigare är det möjligt att se en höjdkurva från träningspasset via träningsdagboken på polarpersonaltrainer.com, och nu går det alltså att se aktuell höjd samt stigningsmeter uppför/utför direkt i displayen på RC3 GPS.

Cirka pris: RC3 GPS HR: 2 795:- | RC3 GPS (utan pulsbälte): 2 295:-


Uppe till höger ser ni en av Allt om Löpnings alla playlists frånatt ha i lurarna! Du kan även ladda ner hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-loggan här ovan.

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan

Taggar

GPSklockaPolarPulsklockaRC3 GPS

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!