Nytt projekt: JAG!

3 mars, 2013

 

Påbörjar ett nytt projekt idag och detta projekt ska inte redovisas för någon koncernledning eller presenteras i en Power Point. Mitt nya projekt är: JAG!

Har på sista tiden känt mig sliten, stressat mycket, inte tränat så mycket som jag brukar, slarvat med kosten, tappat lyster i både hud, hår och naglar, trött, tankspridd osv.  Men nu ska det bli ändring på det, idag börjar en nysatsning för att få energin att flöda igen! Jag ska fokusera på mig och mitt välmående igen!

Kommande vecka skall dagarna börja med ett stort glas ljummet vatten med pressad citron, lime eller riven ingefära. Sedan en promenad på minst 30 min innan frukost som kommer bestå av smoothie och linfröshot. Lunch och middag kommer bestå av bara grönsaker, frukt, bär och nötter. Let the detox begin!

Jag har även tagit semester denna vecka, min kropp har skrikit det åt mig ett bra tag nu: DU MÅSTE TA LEDIGT OCH VILA!! Så jag tar och lyssnar på min kropp… Ska sova ut ordentligt, umgås med vänner, ta promenader, yoga, andas….och INTE göra något jag inte känner för. Känns väldigt lyxigt men jag behöver det verkligen.

Morgonpromenad på ett soligt Gärdet

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!