Inte bra men betydligt bättre

6 mars, 2013

 

Inte bra men betydligt bättre – så kan vi sammanfatta ryggläget just nu.  Inte riktigt läge att dra på sig löpardojorna och dra en mil kanske men å andra sidan så skriker jag inte längre rakt ut när jag ska sätta mig på toaletten eller dra på mig ett par strumpor. Men man får vara glad över det lilla… step by step…

Min kiropraktor knäckte till mig ordentligt idag, vilket var väldigt skönt. Fick även liniment på ländryggen vilket var himmelskt! Hon var till och med så snäll att hon skickade med mig det hem som en ”påsk-present”, så nu ska det bli fart på cirkulationen! Kan dock inte låta bli att få tvångstankar om att sätta det på "fel" ställen på kroppen. Ungefär som när jag hackar chilli, det enda jag kan tänka då är.. "sätt inte fingret i ögat, sätt inte fingret i ögat"....vilket självklart oftast resulterar i att jag gör just det, petar mig i ögat!

 

BARA på ländryggen!

 

Detox dag 4 och det går betydligt smidigare än vad jag hade tänkt mig, det enda jag reagerar på nu är hur trött jag är. Igår sov jag ca 3,5 timmar under dagen men slocknade ändå i soffan framför TVn innan 22 på kvällen, sov sedan hela natten. Helt sjukt att sova så mycket men ändå väldigt skönt, jag behöver det ju uppenbarligen. 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!