Mötesdag

6 mars, 2013

Idag har det verkligen gått i 180. 7 möten varav 3 PTpass (inte i följd), 1 nätverkspromenad, 1 affärsmöte inomhus, 1 coachuppdrag och 1 styrelsemöte. Ett gäng klädombyten följer med variationen så tempot blev högt. Så här ser ofta mina dagar ut iom att jag är egenföretagare med ett ganska brett arbetsområde. 

Det blev ingen löpning dag, lite träning blev det dock. Jag har redan bestämt att jag inte ser promenader under 1 mil som motion utan rekreation för själen. Jag älskar att gå och vill gärna ha minst ett pass i veckan med 2-3 timmars vandring. Hoppas visserligen att jag ska få den känslan för samma tid med löpning men än är det långt dit.


Dagens träning blev några övningar med kettlebells och sen 15 min hopprep. spänst är ju nåt jag saknar tyvärr. Min ryggskada gör att jag har halvrisig känsel i mitt ena ben och en runda med "mördarbakterier" sabbade mina lymfkärl i samma ben. Men hoppa... det ska gå :-)

 

I morgon är det konferens hela dagen men i morgon kväll... då blir det träning. Instruktör på ett crossnaturepass och sen ska det springas :-)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!