Morgon...inte min grej...

7 mars, 2013

 

Att ta sig upp på mornarna och ta en power walk innan frukost är något som aldrig tilltalat mig, träning överhuvudtaget före kl 11 på förmiddagen har aldrig tilltalat mig. Det är som om att min kropp inte fungerar som den ska innan kl 11 på dan, jag är en eftermiddagstränare helt enkelt.

Men denna vecka hade jag ju som mål, i och med min detox, att ta en power walk på minst 30 min innan frukost och det har faktiskt gått riktigt bra. Nästan så att jag ser fram emot att få komma ut i solen och friska luften när jag slår upp mina blå på morgonen (jag sa NÄSTAN). Men jag kan ju inte förneka att det är ett väldigt skönt sätt att börja dagen på. Men att jag ska börja dagen med en löprunda, det är än så länge långt långt borta…så mycket morgonmänniska kan man inte bli på så kort tid!

Dagen har, förutom morgonens power walk, bjudit på yoga och långpromenad med vänner i solen. Ryggen klarade av yogan utan större problem vilket var en lättnad. Vem vet, det kanske finns hopp för en löprunda till helgen?

Vårkänslor längs Strandvägen idag!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!