Ni kommer att se upp till mig...

9 mars, 2013

 

Ni kommer att se upp till mig…..ja, alltså rent fysiskt kommer ni behöva lyfta blicken för att se mig. Jag har kommit med i Friskis&Svettis uppvärmningsteam inför kommande löparsäsong!

Vad innebär då detta? Inför varje lopp som skall starta så krävs det ju någon typ av uppvärmning för att hjälpa löparna att komma igång i väntan på startskott. Friskis&Svettis Stockholm brukar där ställa upp för en mängd lopp och i år har jag fått förmånen att vara med i detta team! Totalt är vi ca 16 stycken som nu ska få ihop en enkel men effektiv uppvärmning som ska funka i trånga startfållor. Vi får sedan tilldelat ett antal lopp och jag har hittills fått veta att jag kommer att vara med att värma upp Vårruset i Stockholm (båda dagarna), Tjurruset och eventuellt även Stockholm Triathlon (fortfarande lite osäkert).

Är så sjukt pepp på detta!! Kommer att bli väldigt häftigt att få folkmassor på tusentals att röra sig efter mina instruktioner. 

Vårruset 2012

 

Började även denna dag med en skön power walk, en timme blev det och det här ljuset gör mig så fantastiskt LYCKLIG!! Ryggen börjar återgå till det normala så imorgon måste det bli en testrunda i löpardojorna!

SOOOOOOOOOOOL!!!!!!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!