Ett öppet brev till min kropp

18 mars, 2013

Kära kropp!

Jag upplever att vi på sista tiden haft lite av en intressekonflikt och jag har inte heller känt att du gjort ditt yttersta för att samarbeta med mig.

För att ta några exempel från den senaste tiden så tyckte t.ex. du att det var väldigt passande att köra en rejäl förkylning över jul och nyår, vilket resulterade i att jag låg hemma och snöt mig hela ledigheten. När du väl kände för att tillfriskna så höll det bara i en dryg vecka innan ryggen pajjade totalt. Detta ledde då till smärta, träningsuppehåll och x antal tusen på kiropraktor arvoden. Du gav sedan tecken på att det här med ryggen var över men när det var dags för mig att vara ledig igen så tycker du att det var lägligt att pajja ryggen ännu en gång…. Ja, min kiropraktor blir i alla fall rik.Men vi tog oss igenom det också och vi kunde sätta igång och träna….ETT PASS….sedan tyckte du att det var dags för en förkylning iGEN! Nu började mitt tålamod prövas ordentligt….

Men nu, idag, är vi äntligen friska igen och vi har tränat ett dubbelpass och det var ju sjukt skönt! Kan vi inte komma överrens om att vi fortsätter på det här spåret nu, friska, krya och hela? Det blir ju så mycket roligare då! I utbyte kan jag gå med på att stressa mindre, lyssna mer på vad du säger mig och stretcha lite mer. Vad säger du kroppen, har vi en deal??

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!