En eftermiddag eller två på gymmet.

21 mars, 2013

Jag fick ett sms från gymmet att jag fick ta med en vän på en veckas provträning. Jag tog med mig min chef och hon har minsann redan utnyttjat detta erbjudande. Igår provade vi på MRL (Mage Rumpa Lår) samt Box. Jag har velat prova Box länge, men med tanke på att jag inte velat gå själv, så har jag skjutit upp det. Tills igår. Och herre-gud. Mina armar...Det känns idag kan jag lova. Som fotbollsspelare är inte mina armar det starktaste jag har på min kropp, så det är ju bra att jag faktiskt tränar armarna, även om man svär för sig själv och undrar varför jag gör detta mot mig själv under passet. Då är känslan efteråt helt underbar.

Men Box var riktigt bra träning, så det får de bli fler gånger, synd (eller?) att det bara är en gång i veckan...

Idag provade jag och chefen på ReShape. Ett pass med styrka och kondition, uppdelat i 5 block. Där varje block består av två övningar styrka och en övning kondition, varje övning görs i 50 sekunder och mellan varje block är det 30 sekunder vila. Det var roligt och varierande, och jag gillar variation. Så det blir det nog fler gånger.

Sen var det, som vanligt på torsdagar, Body Combat. Men armarna var slitna efter boxen, så det var väl inte mitt allra bästa pass. Men alltid lika roligt. Nu blir det ingen mer Combat förrän om två veckor och då blir det en ny release. Kul med nytt, men typiskt, med tanke på att jag precis börjat lära mig stegen för denna releasen. Min kooridation är nämligen lika med obefintlig.

 

Taggar

gym

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!