Spin of Hope

22 mars, 2013

 

I går blev det en "snabb" runda på 5 km. Jag vill så gärna att det ska gå fort men ärligt... än så länge går det rätt långsamt. Men nåt som känns bra är att det börjar vara kul att springa. Fötterna börjar kännas lite lättare. 

En sak som jag har fokus på nu är faktiskt vikten. Jag måste ner i vikt för att klara mitt tidsmål. Matdagbok ett par veckor har visat att där är det inte mycket att ändra tyvärr. Det är ju en avvägning mellan att tappa vikt men ändå öka prestationsförmågan och idag ligger jag bra där. Under min 2veckorskoll låg jag mellan 1600 och 1950 kcal/dag och det känns bra. Att ha bra kvalitet på maten sätter jag också fokus på. Min kost ligger i ramen för ISO och det passar mig bra. 

Den ändring jag gjort är att jag lagt in en tim promenad varje dag och ett par kilo har åkt så jag hoppas att det är vägen att gå. 

Idag körde jag en snabb tabata med thrusters, hakdrag med KB, höftlyft och axelklappar och i morgon ska jag vara med på Spin of Hope. Känns verkligen som win win. Jag får 3 tim träning och barncancerfonden får bidrag. 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!