Aktiv helg!

24 mars, 2013


Sedan en månad tillbaka var kettlebell workshopen inbokad. Igår var det dags. I två timmar tränade vi hårt. Alla utifrån sina förutsättningar, där deltagarna fick känna på sina egna kettlebells och även fick prova en tyngre vikt. Tekniken i svingen sattes efter mycket nötande. Jag är stolt över mina deltagare. I min workshop vill jag även visa olika övningar att träna hemma. Workshopen avslutades med ett tabatapass så att deltagarna känner sig genomtränad och fylld med inspiration att fortsätta träna med kettlebell.

Mina deltagare är mammor och kvinnor som insett att de behöver styrkan för ett aktivare liv och att träningen kan genomföras hemma. Det finns inga ursäkter, för det är aldrig för sent att börja träna. Med vilja och motivation går det mesta!

Idag har jag träningsvärk. Idag skulle en helkroppsmassage suttit bra med efterföljande soffläge. Massagen är inte genomförbar och soffläget fick jag skjuta på. Min plan var något annat. Min plan var långpass. Pannbenet var inte lika stenhårt som det brukar och efter en mil kändes det tungt och omotiverade. Det enda jag tänkte på var hur kissnödig jag var och om jag kunde bryta. Men efter ett långt snack med mig själv och en funderare varför jag håller på testade jag att utmana kroppen och knoppen. Jag testade en "Stockholm Marathon" dvs att göra varv nr 2 längre för att testa pannbenet. Under passet hade jag med mig mitt bästa träningsfynd, min camelbak samt energin under passet; gel från Maxim. I mål kunde jag konstatera att jag fått ihop 2,7 mil. Im Happy!

Kroppen kändes tung efter gårdagens workshop. Jag är glad för att jag beslutade mig för att springa idag. Jag är glad att mitt pannben fick sig en törn och kom tillbaka. Jag är glad övar att det blev mitt längsta pass hittills i år. Tack knoppen och tack kroppen.

Väl hemma avnjuts ett välbehövligt bad, en välförtjänt lunch, kaffe och kaka.
Life is good!❤

Taggar

Löpning träning Stockholm marathon

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!