9 km dammig landsväg och julgran

29 mars, 2013

Påskfirande och som sig bör får man ta sig till hemtrakter och familj för någon typ av sammankomst. För mig innebär det en tur till Roslagen och Norrtälje, där jag kommer ifrån och har min familj, så jag behöver inte ta mig allt för långt utanför stan. Hade haft en väldigt god karaktär hela veckan och hållit fingrarna borta från diverse påskgodis som kommit i min väg men så fort man kom innanför dörren hos mamma så försvann allt motstånd..åh, Plopp, Kexchoklad, chokladägg…. Det vräker vi i oss tills vi mår illa!! Sockerkoma och powernap i favorit fåtöljen, gött!!   

Men detta behövde man ju råda bot på så efter ett lugnt uppvaknande så åkte medhavda löpardojorna på! Hade sett fram emot att köra lite stigar, grusvägar och avkrokar men det var betydligt mycket mer snö kvar här ute än hemma i stan så jag fick hålla mig på landsvägen, den väldigt dammiga landsvägen! Gick ändå väldigt bra (kan ha varit extra energin från allt godis tidigare under dagen), 9 km blev det på helt ok tid. Tänkte väldigt mycket på min fotisättning och min hållning i överkroppen och det kändes faktiskt väldigt bra, det blir lättare och det känns som om energin används på ett mer effektivt sätt. Ska absolut fortsätta jobba på detta.

Lite godis på det här kanske……

 

Kanske inte så överraskande att det var betydligt mer snö ute på landet än hemma i stan, desto mer överraskande att mamma tagit "julen varar än till påska" på allvar...

 

 Brorsan a.k.a fotografen ger tumme upp innan jag ger mig ut på min runda!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!