Den långaste av fredagar

29 mars, 2013

Ja men sådär.

Då var bloggen äntligen i gång och fungerande. Jag tänker inte ge mig på att skriva någon svamlande och ointressant presentation av mig själv, följer ni med så ger sig sådant med tiden.

Just nu befinner jag mig i Storvallen, några km från norska gränsen, där jag spenderar några lediga påskdagar ifrån mina universitetstudier. Dagarna består i stora drag av bokläsning, bastubad och skidåkning. Med handen på hjärtat så slinker det ner en del vin, öl och jägermeister också, fast det kan vi tala tyst om då det inte känns så "träningsmässigt". Hur som helst går det med andra ord ingen större nöd på mig för tillfället.

Har inte världens bästa tillgång till den virtuella världen här på fjället, men jag ska försöka att inte bli alltför inaktiv. Morgondagen lär blir snarlik denna dag. Har en skidtur planerad, plus att den betydligt bättre häfltens (som förövrigt är skidåkaren på bilden) bror kommer hit för att äta sill, ägg, potatis och allt som hör påsken till.

Alltså, det är den bättre hälften på bilden, inte den bättre häfltens bror. Ifall någon skulle missförstå föregående mening.

Nu ska jag återgå till min vinglas och den tända brasan. Hoppas ni tar hand om varandra, äter lite godis och att eventuella träningspass flyter på utan skavsår, knäsmärtor och håll. På återhörande.

Puss & kram

//Joakim

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!