Vallgravar och förvirring

31 mars, 2013

Lämnade snömassorna och landet bakom mig igår kväll och åkte hem till stan i ett sockerrus, nu är jag i alla fall i säkerhet! Hemma hos mig finns det inte en godisbit att ens sniffa på! Hade en ambitiös tanke om att ta mig ut på en löprunda igår kväll när jag kom hem men tröttheten tog överhand så det fick bli soffan och slappande istället.

Idag kom jag ut på Djurgården i solen, den värmde verkligen när man var i lä och det kändes att det snart är dags att tänka om i träningsgarderoben. Behöver inte längre springa sicksack mellan isfläckarna, nu handlar det mer om att hoppa över vallgravar….väldigt väldigt blött! Men det tar jag hellre än is. Lite över 8 km blev det men tiden var ingen höjdare, hade inget riktigt tryck i benen idag.

 

Vackra Djurgårdskanalen idag men.....

 .....jag längtar så otroligt mycket tills den ser ut så här igen!!

 

Ska nu försöka reda ut förvirringen, är det söndag eller lördag? Jag ska ju inte jobba imorgon men det känns som söndag… Klockan säger snart 20:00 men det är inte mörkt ute, väldigt svårt att få grepp om läget just nu, "röda-dagar-och-tidsomställnings-mind-mess"!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!