Tillbaka i vardagen

1 april, 2013

Idag är sista dagen på påsken. I morgon tar min studier fart igen med allt vad det innebär. Nu är det dessutom slut på sötebrödsdagarna. Nu är det vardag, med allt vad det innebär. Sitter och går igenom kommande moments uppgifter och inser att det faktiskt inte blir så djävulskt hektiskt som senaste månaden varit. Gick dock ut med flaggan i topp och skrev B på senaste tentan. Förhoppningsvis kan jag tacka ja till lite fler jobbdagar när studieierna inte själ all min tid. Har dessutom en massa tvspel jag vill hinna spela igenom. 

Så, vardag var det ja. Efter alla gigantiska mackfrukostar senaste dagarna fick det idag bli en portion kvarg, smaksatt med lite funlight. No more, no less.

(Ica har nyligen börjat sälja Kvarg under Basic-märket och den smakar precis som Icas vanliga lättkvarg el. Arlas Kesellavariant, fast till typ halva priset)

Ska även ta mig iväg på ett pass senare i eftermiddag/kväll. Blir lågintensivt, men tänkte försöka komma upp i lite längd. Benen behöver börja vänja sig vid sträckor längre än 4-6km och jag har en rätt platt slinga som är ungefär 4.5km lång, så två varv på den borde bli lagom. Snö och skidor i all ära, men känslan av asfalt under fötterna är svårslaget i min värld. Dessutom är min teknik inte vad det en gång var, så oftast blev skidturerna mer av rekreationkaraktär än träning. För även om jag svettades som en liten gris till och från, så var det ingen större ansträning för pulsen. 

...och vågen slog 74.9kg i morse. 2kg mer än i torsdags morse alltså. Räknar med att dom är borta på någon dag eller två då det troligtvis bara är en massa vätska jag samlat på mig.

//Joakim

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!