Skotest

1 april, 2013

Under dagens pass kände jag mig som en riktigt färgpalett då jag fick möjlighet att på riktigt inviga mina nya och mycket snygga löparskor, Nike Free 3.0 V4. Har tidigare sprungit en kort vända och sen mest promenerat i dom, så idag fick det bli löpskolning där jag verkligen kunde känna mig för.

 

Vet ärligt talat inte riktigt vad jag tycker om skorna. Självklart är det ett nytt sätt att springa på men det kändes stumt och jag fick inte riktigt den där lilla skjutsen i löpsteget som i mina andra löparskor samt att det kändes som om det gick långsammare än vanligt. Dessutom är sulan extremt mjuk och med många fåror och det är som gjort för att grus och stenar ska samla sig där i. Eftersom sulan även är tunn så känner man av stenarna under foten...fruktansvärt irriterande när man behöver stanna för att pilla bort dom.  

 

 Det är väl bara att nöta på antar jag och vänja sig vid de nya löpstegen. Enligt experterna ska man ta det lugnt i början så det är väl lika bra att lyssna på dom och göra som dom säger.

//Martina

Taggar

löpning

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!