Årets första "nästan-mil"

1 april, 2013

Mätt i magen efter fläskkarré, god bbq-sås, potatis och sallad sitter jag nu och slökollar på tv. Emma (frugan to be) kämpar på med en redovisning hon ska hålla efter genomförd praktikperiod på Tillväxtverkets komunikationsavdelning. Även hon studerar på Mittunivesrsitet men har tänkt sig en liten annan framtid än vad jag har, akademiskt alltså, i övrigt har vi ganska lika planer för vårat liv tillsammans.

Nog om det. Dagens löprunda blev årets första "nästan-mil". Snavade på drygt 80m och tempot var inget att skryta om, men det kändes skönt att benen svarade bra och inte gick sig stumma. Försökte träna lite löpteknik men vaderna blev sura när jag sprang framfot. Tekniken kommer tillbaka med tiden då kroppen hamnar i bättre form och orkar mer utgår jag från. 

I morgon har jag "vilodag" och då inleds Emmas väg från att inte löpa alls till att kunna genomföra en 5kmsrunda. Vi planerar att följa det schema som finns här på sidan för ändamålet och jag får väl ta platsen som någon slags coach. Huruvuda jag är lämplig som det låter jag vara osagt. 

//Joakim

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!