Veckoväskan packad

2 april, 2013

Idag gjorde jag mitt första pass på nio (!) dagar. Efter seedningsloppets smärtsamma avslutning har jag vilat. Eller ja, vilat och vilat. Jag har flyttat. Någon jättevila är det ju inte, men foten har pallat. Så idag sprang jag i Skatås för första gången. Underbart väder! Cirka sju plusgrader och strålande sol. Jag har till och med fått lite fräknar!

 

Det blev ingen långlöpning eller hårt pass. Jag sprang med en grupp människor jag har kontakt med i jobbet - ett superroligt initiativ från säljbolaget! Idag blev det mest teknikfokus, styrkeövningar och till sist lite backintervaller. Det var skönt att känna att foten pallade. Eller ja, pallade och pallade. Den blev varm och bultade och gjorde lite småont men efter passet gjorde det inte värre ont än det gjorde innan. Så nu är jag redo för veckan!


Numera bor jag cirka sju kilometer från jobbet. Jag ska med andra ord börja transportlöpa! Efter dagens pass tror jag att jag kommer att palla. Jag har lämnat av en värstingpackning på jobbet som kommer att hjälpa mig att springa till jobbet imorgon, från jobbet på torsdag, till jobbet igen på fredag.  Sedan är det långpass (halvmarathon) på söndag. Längre än så har jag inte planerat… Vi får se hur det går.

Nu ska jag kolla lite på TV och på grund av flyttkaoset måste jag streama min datorskärm via Apple-TV… Men… Vi hörs, nu när foten verkar okej! Jippie!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!