Cyklister utan cykelvett borde inte få kalla sig cyklister

4 april, 2013

Jag brukar inte brusa upp eller bli speciellt arg. För det mesta iallafll. Men idag blev jag faktiskt riktigt förbannad. Det var svordomar och ilska. Rakt ut. Det liksom bara flög ur munnen.

Var på väg hem från träning för en stund sedan och var väl så där allmänt glad och endorfinhög som man brukar vara efter ett bra pass. 

Gick på gångvägen i solen och en massa folk i möte och däribland även en cyklist eller ja, en snorvalp. Kan inte kalla denna tonåring för cyklist. Killen på cykeln kunde inte bestämma vilken sida han skulle cykla på utan körde liksom kors och tvärs över gångvägen. Jag gick där i samma riktning och sida hela tiden. Han flyttade liksom inte på sig och när han var precis nästan till att cykla in i mig fick jag hoppa ner i diket för att han inte kunde bestäma vilken jäkla sida han skulle cykla på. Fick frukatnsvärt ont i min fot som jag redan har. Då jag fick landa på sidan av foten och där skadan är. Gjorde helvetiskt ont. Skrek och gormade efter den där pajasen på cykeln, men vad hjälpte det. Han brydde sig inte ett skit. Cyklade bara vidare och tittade lite snett på mig. Usch, cyklister som inte vet hur man hanterar en cykel borde inte få befinna sig bland folk. Cyklister utan cykelvett borde inte få kalla sig cyklister.Blev så förbannad. Men ja, det är över nu. :-)

Har du stött på något liknande?

Var en bra träningsdag till trots. Körde ett bodypump-pass och efter det cardio i gymmet. Längtar efter att få springa nu när vädret är så underbart. Soligt nästan varje dag. Var även ute på en morgonpomenad i morse. Nästan grusfritt på vägen. Men bara nästan. Tänk vad underbart att få springa och möta solen. 

Ha en fin kväll!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!