Liten sammanfattning.

4 april, 2013

Råkade visst ta en bloggpaus, men jag tog ingen paus från träningen.

Måndag
I och med att jag var hemma hos föräldrarna i de sköna dalsländska skogarna tog jag tillfället i akt och drog ut på en cykeltur. Det blev min standardtur runt sjön Ärtingen. Det gick väl inte superfort, men skyller på att mina ben hade några dagars löpning i sig. Men turen blev 28 km på 1 timme och 29 minuter. Alltid trevligt att komma ut och få lite solstrålar på sig. Det slår allt spinning alla dagar i veckan.

Onsdag
Tillbaka i Skövde och tillbaka på gymmet. Box med chefen. Vi var beredda på ett hårt pass som det var för två veckor sedan då vi provade det för första gången. Men nu var det en annan instruktör och det var inte alls lika jobbigt och inte alls lika kul. Så det var lite utav ett antiklimax. Visst blev man trött, men inte alls lika trött som förra gången.

Idag
Hade bokat in mig på spinning och Body Combat. Såg fram emot Body Combat då det skulle vara en ny release idag. Men kom till gymmet och skrev ut min biljetter och på den stod det att Body Combat var idag ersatt med Tabata Combat. Jag hade ingen större koll på vad Tabata var, men det skulle jag snart bli varse. Efter en hårt spinningpass, hade jag 30 min att döda innan det var dags för dagens andra pass, så hängde i gymmet. 15 minuter armar och 10 minuter löpband. Sedan var det alltså Tabata. Intervallträning med andra ord. 20 sekunder övning 10 sekunder vila. I 60 minuter, med kickar, slag, mage, ben. Det var alltså som Body Combat fast i intervallform. Och jisses, det var jobbigt. Är glad om jag kommer kunna använda mina armar normalt imorgon.

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!