4 ägg och en halvmil

5 april, 2013

Jobbade hemifrån idag, är så glad över att jag har den förmånen! Ibland kan jag verkligen ha behovet av att få stänga in mig hemma och i mysbrallorna verkligen få koncentrera på en uppgift mig utan att bli störd. En annan fördel är att lunchträning blir mer tillgängligt för mig, lite bättre tillgång till dusch på hemmaplan än på kontoret och det behövs inte släpas på packad träningsväska.

Tog mig ut idag vid lunch, en sväng längs Djurgårdskanalen. Möttes av förvånansvärt många löpare, hur har alla möjlighet att springa mitt på dagen en fredag? Gör de som jag (jobbar hemifrån), smiter de från jobbet på lunchen, är de lediga, jobbar de konstiga tider? Ja, frågor som dessa snurrade i huvudet under denna löprunda. Det var varmt i solen men vinden låg på så handskar fick hållas på, mötte dock ett par löpare i shorts och t-shirt!! Känns lite väl kaxigt!! Måste de stanna så blir de ju kalla på nolltid!!

Blev inte mer än 5,5 km, hade inte energi till mer och när jag tänker efter så var det inte så konstigt. Dagens näringsintag hade dittills innefattat 3 kokta ägg och en kopp te till frukost, ett glas Pepsi max och ett kokt ägg till mellanmål (ja, jag är en äggkonsument utan dess like), så det fanns inte så mycket för kroppen att ta av. Var i alla fall skönt att komma ut en sväng, även den kortaste av rundor är bättre än ingen alls! …..kände själv hur ”käckt” och ”helylle” det där lät, ber om ursäkt, är inte sån egentligen…ha ha…

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!