Dagdrömmar

10 april, 2013

I eftermiddags satt jag i ett informationsmöte på jobbet, och handen på hjärtat, man är inte alltid helt fokuserad fram emot eftermiddagen, blodsockret börjar sjunka, tankarna vandrar iväg och man blir gärna lite disträ. Så där satt jag och mina tankar började vandra iväg i en dagdröm, en dagdröm som gjorde mig lite förvånad. I mina tankar flög jag fram på vägarna längs med Djurgårdskanalen i solnedgången, kom på mig själv sitta med ett fånigt leende när jag återvände till verkligheten. Tolkar detta som ett kvitto på att jag på riktigt blivit en löpar-nörd!

Mötet avslutas, arbetsdagen över, skynda hem! I med lite energi och sedan på med dojorna och UT! Minnet från rundan i söndags (som var fantastisk) var fortfarande färskt i minnet men jag förstod ju att denna runda omöjligt skulle kunna bli lika fantastisk, det funkar ju inte så helt enkelt. Men helt ok gick det, lite stelt i början men det lossnade efter ca 3 km. Gärdet, Djurgården och tillbaka upp på Gärdet – 10,5 km! Känns som om distanserna börjar lossna för mig nu efter vinterns lite mer sparsamma löpning, bra början på säsongen!

fincrisp

Bra laddning innan löprunda, Finn Crisp med avokado och räkost. Är annars rätt sparsam med kolhydrater i min kost men inför en lite längre runda så behöver jag få i mig lite mer kolhydrater och då är några Finn Crisp perfekt.

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!