Summerar veckan - 4 mil!!

14 april, 2013

Avslutningen på denna vecka känns mycket tillfredsställande! Trodde jag skulle vara lite seg efter en kväll med tjejerna igår som innehöll frosseri av både dumplings, vin, lösgodis, snacks och så slank det ner någon drink på det också. Men jag vaknade utvilad och pigg, tog mig ut på en timmes powerwalk innan frukost och det var ju riktigt varmt ute!

Efter frukost blev det några timmars slappande på balkongen i solen, första gången i år jag kunnat sitta på min balkong utan att frysa ihjäl. Stort steg mot en efterlängtad tid på året!! Men där kunde man ju inte sitta och slappa allt för länge innan det började krypa lite i kroppen, på med löpardojorna! Blev en runda i ganska lugnt tempo men tog mig upp på 1,2 mil. Kändes mycket bra (trots att jag var alldeles för varmt klädd och svettades som en gris!) och summerar jag den senaste veckans rundor så har jag hunnit med att springa lite över 4 mil och det är jag riktigt nöjd med! Utöver det så har jag även hunnit med 3 pass på Friskis&Svettis samt 2 långa powerwalks, ger mig själv en high-five och firar med sushi ikväll!

 

Årets första dag på balkongen, första av många, många dagar förhoppningsvis.......kom igen svenska våren och sommaren, hit me with your best shot!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!