Kroppen får vad den kräver

15 april, 2013

Precis som kroppen ordinerat, eller krävde kanske är ett bättre ord, så blev det lite längd på dagens pass. 12.7km med ett tempo på 5:10min/km. Det tänker jag vara nöjd med och sträcka lite på mig för. Tycker nästan det är lite förvånande hur väl kroppen svarar på löpningen och hur snabbt utvecklingskurvan från första stegen för säsongen för en dryg månad sedan.

För 9 dgr sedan sprang jag liknande längd, 12.3km och höll då ett tempo på 5:30min/km. Känns som en bra utveckling på kort tid. Eller så är det helt enkelt så att jag börjar känna mig bekväm i lite längre sträckor och vågar trycka på utan att tankar om att inte orka "hela vägen fram" ska börja cirkulera i huvudet? Jag har alltid varit min största fiende vad gäller träning. Eller snarare min hjärna, som hellre vill spela tvspel och äta chips.

Nog om det! Efter stretch och dusch kunde jag sedan sätta mig för dukat matbord och blev serverad lax, potatis, romsås och broccoli. Perfekt. Vanligtvis är det jag sock kockar här hemma, så det var skönt att bara sätta sig och äta. Utan alla bestyr innan.

Om nu bara GIF Sundsvall kan lära sig att sparka boll på ett vettigt sätt, istället för att som i skrivande stund, ligga under mot ÖSK så kan nog den här kvällen bli trevlig.

Men helvete!! Nu blev det 2-0 till Örebro och domaren har precis blåst för halvtid. Förjävligt!

Laget i min hjärta

I övrigt är jag klar med mina ansökningar inför höstens studier...blev en mix av juridik, systemvetenskap och företagsekonomi. Låter slumpen (läs. personerna på Universitets- och högskolerådet) avgöra vad det blir i slutändan.

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!