Snabb transportlöpning

16 april, 2013

Transportlöpning ska inte vara snabbt, om du frågar mig. Det ska vara "istället för att promenera". När jag igår försökte promenera hem kändes det bara värdelöst. Jag ville jogga. Så när jag blev väckt av fiskmåsar imorse klockan 6:08 klev jag ur sängen och tog på mig löparkläderna. Såklart förberett från igår när jag gick från jobbet. Endast två nycklar, två telefoner och två plastkort med mig hem, alltså inget att "släpa på" på vägen in.

Jag sprang och sprang och det kändes hyfsat lätt. Mot slutet fick jag upp pulsen och benen fick jobba. Jag ville ju inte sänka tempot upp på Göta Älvbron... Men just transportlöpning ska som sagt inte handla om prestation eller bra tid. Eftersom det är morgon är jag också hyfsat trött, seg och tom på energi. Imorse vaknade jag hungrig, så jag klämde i mig en banan. Kaffe hann jag inte med. Det fick duga, helt enkelt. Jag skulle ju ändå inte springa snabbt. Så döm om min förvåning när jag stannar vid jobbet, stänger av och får se detta;

 

 

En snittid på 5:50. Jag springer ju snabbt när jag springer 5:55 en längre sträcka... Glad är det rätta ordet! Men var kom den där energin ifrån? Varför var jag inte tröttare i benen? Varför kändes det inte jobbigare? Äh. Glad är jag i alla fall! God morgon!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!