Det börjar släppa!

18 april, 2013

Löpning idag. Jag misströstade en del innan eftersom jag kände vaden/underbenet en hel del. Men det gick bra! Jag kände benet en del, det gick upp och ner. Men det var ingenting som hindrade själva löpningen. Och det bästa är att jag knappt känner någonting nu efteråt. Jag är på bättringsvägen! Nålarna fungerar!

Min tanke med löpningen idag var att komfortspringa. Jag tänkte försöka strunta i klockan och bara springa på en nivå som kändes bra hela tiden. Det fungerade utmärkt, jag snittade 5.39 min/km på mina 10 km. Och det kändes bra hela tiden! Skön löptur! Det kändes lättsamt och behagligt. Härligt! Det har släppt! Jag kan tillägga att jag den här gången hade ätit ordentligt (kolhydrater bl a). Jag vill inte riskera att få 180 i snittpuls när jag springer i 6.08-tempo igen. Så var det ju sist på långpasset. Gräsligt. Idag hade jag 171 i snittpuls och maxade på 183. Klart godkänt.

Jag funderar seriöst på att köra Top Gun-låten på repeat sista milen på marathon. Grym låt som jag får grym energi av. Nu: sängen.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!