Vilket väder tycker ni är bäst för löpning?

18 april, 2013

Vaknade upp till ett blött och regnigt Stockholm idag. Jisses vad det regnade. Igår strålande sol, idag regn och rusk. Men samtidigt är det ganska könt med regn. Iaf när det är ett vårregn och det var det ju idag. 

Syrerikt härligt vårregn. Brukar faktiskt tycka det är väldigt skönt att springa i regn, blir lite mer utmaning då. :-) Eller vad säger ni?

Vilket väder tycker ni är bäst för löpning?

Imorgon har det gått sju veckor sedan min skada i foten och jag har börjat komma igång med löpningen som jag berättade om i senaste inlägget. Och det känns helt sjukt bra och jag kan bara säga Jaaaaaaaaaaaa!!!! När jag tänker tillbaka på tiden jag inte kunnat springa och valt alternativ träning så måste jag säga att jag verkligen fått bättre tålamod. Jag vet att jag inte får gå ut för hårt nu utan jag tänker lugn och fin. Ett steg i taget. 

Igår var jag ute på min andra runda efter uppehållet från löpningen. Sprang faktiskt hela 8 kilometer, eller ja, det var väl en del gång i den där siffran med, men ändå. Det gick förhållandevis ganska segt, då jag kört ett crosstrainingpass tidigare under gårdagen. Men jag kom ut och jag sprang. YES!! 

Tänkte springa lite under helgen som kommer. Får se vad det blir för upplägg. Det kliar i fötterna. Och jag är taggad. :-)

På min andra blogg har jag lagt upp ett galet gott recept på Brownie med jordnötssmör som jag lekte fram i köket förra helgen. Måste tipsa om det här med. En nyttigare variant med. Inget socker. Kanske kan vara något till fredagsmyset eller som lördagsgodis. 

Receptet hittar ni här. http://mypassionforfitnessblog.wordpress.com/2013/04/16/peanutbutter-brownie-with-chocolate-peanutbutter-frosting/

 

 

Taggar

Browniebrownie med jordnötssmörjordnötssmörlöpningRegnregnig dagvilket väder är bäst för löpning?

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!