Träningsvärk och inte riktigt som planerat

19 april, 2013

Godmorgon i stugorna. Här sitter en utvilad mamma idag och det känns riktigt skönt. Kanske för att jag somnade strax efter 19 igår när jag bara skulle lägga dottern och vaknade sedan 03,10 inatt, pigg och utvilad. Det är mycket jobb just nu och jag försöker pyssla in träningen där emellan. Dock går det sådär och ibland får man välja. Löpningen kommer på något vis åt sidan för just nu är utmaningen med Squat mycket roligare och viktigt när man börjar träna är att det ska vara roligt! Ska dock försöka komma ut i helgen på lite löpning.

När det kommer till Squat utmaningen så har jag gjort fram till dag 3 och igår missade jag dag 4 då jag ju somnade gott ;) Därför tar jag dag 4 idag istället och med tanke på att det är VAB som gäller idag ska jag försöka få det gjort under dagen istället för att vänta tills ikväll. Hur går det för er andra?

Jag hoppas snart det blir lite mer tid att lägga ner på denna bloggen för just nu har jag ungefär 5-10 minuter per dag och då hinner man inte skriva allt för mycket!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!