Diadora har kommit med en ny löparsko

19 april, 2013

Den italienska skotillverkaren beskriver själva att sin nya löparsko Diadora N-6100 är en sko som är designad för dig som kräver lite mer av sina löparskor förutom perfekt passform och en god dämpning. Den revolutionerande technologin Net Breathing System gör att foten kan andas genom sulan utan att smuts eller vatten tränger igenom vilket gör att foten håller sig sval och torr under hela löparpasset. Skon har även en mycket avancerad technologi, Propulsion Acceleration, som maximerar din energiåtervinning när du springer och det finns även dämpningsteknologi i hälen som gör att alla vibrationer som uppstår när du springer fångas upp och gör din löpning mer stabil och samtidigt ger en optimal stötdämpning.
– Alla löpare på alla nivåer får hjälp av teknologierna i Diadora N-6100 för att få en bättre uthållighet och prestation. Det spelar ingen roll om det är för att slå sitt personbästa i runkeeper eller under ett maratonlopp, säger Peter Lenerius, på Diadora Sverige.
Uppe till höger ser ni en av Allt om Löpnings alla playlists frånatt ha i lurarna! Du kan även ladda ner hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-loggan här ovan.

Den här artikeln innehåller en av Allt om Löpnings alla playlists från Spotify att ha i lurarna! Du kan även prenumerera på hela denna playlist direkt genom att klicka på Spotify-länken nedan.

Öppna spellistan
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!