Weekend recap

21 april, 2013

I helgen har jag lyckats se två filmer jag velat se ett tag:

Django Unchained och Silver Linings Playbook. Den ena var fantastiskt bra och den andra var fantastiskt förutsägbar och fantastiskt överskattad.

För att hinta om vilken som var vilken tycker jag att Jennifer Lawrence kan lämna tillbaka sin Oscar, och det med omdelbar verkan. Den där kärlekshistorien dom skulle ha köpte jag inte för en enda sekund. Jag tänker inte ge mig på ett försök att skriva nån slags recension av någon av filmerna då jag inte vill spoila för er som inte sett.

Igår var vi även ut en sväng till Birsta City (för er som inte känner till det så är det ett köpcentrum strax utanför Sundsvall) och fönstershopade. Plus köpte en bakform och värmeljus på IKEA. Eftersom jag jobbar där ute brukar jag försöka hålla mig borta. Men jag var i behov av att reklamera ett par skor som gått sönder, så vi passade på.

Men löpning då? Jo det blev ett pass nu på morgonen. 7.14km i ett finfint 4:52-tempo. Nu har jag gjort mig ordentligt förtjänt av söndagsfrukost. Ska se män möblera om ansiktet på varandra som underhållning medans jag äter. För att förtydliga betyder det att jag ska se nattens UFC-gala som jag inte orkade vara uppe och se live.

 Har du sett någon av filmerna, och vad tycker du i så fall?

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!