Billingen!

21 april, 2013

Efter att ha väntat ut den här evighets-vintern ansåg jag att det var dags att jogga på Billingen i helgen. Jag vet att det kan vara rätt lerigt där uppe, men jag har saknat spåren så mycket att jag var beredd att slira runt och halka om det skulle behövas. Det behövdes inte alls så mycket. Visst var det lerigt på vissa delar och det fanns snö och is kvar på andra delar - men det gjorde inget alls. Det var så underbart skönt att kunna ta en runda i skogen.

Nu började ju rundan inte så bra. För det första var tanken att jag skulle äta en lätt lunch vid 11.30, men blev försenad och åt inte förrän vid 13.30. För det andra blev mina bananplättar inga bananplättar, de blev en smärre katastrof som bara fastnade i våffeljärnet. För det tredje funkade inte min ljudbok när jag kom ut i spåret.

Men lät jag detta störa mig? Inte ett dugg! Visserligen föredrar jag att jogga på förmiddagen och jag är medveten om att jag behöver ha energi i mig för att fixa en runda. Dessutom ogillar jag att jogga utan ljud i öronen för jag vill inte höra mig själv flåsa (fånigt va? *L*) men jag hade liksom inget val när spelaren inte ville läsa filformatet. Och trots is och lera, dålig uppladdning och bitvis rätt stumma ben så var det en underbar runda och jag njöt varenda minut.

Det blev inte den mil jag hade tänkt mig, det blev 8,6km, men det är jag himla nöjd med och nu sitter jag här och längtar redan efter nästa runda på Billingen.

Taggar

billingenjogganjuta

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!