Alldeles onödigt!

22 april, 2013

Verkligen sjukt trött och orolig i kroppen idag. Jag antar att det är en kombo. Det var svårt som tusan att sova bra i natt. Tyckte hela tiden att det var för varmt. Och så vaknade jag 05:30. DET var inte roligt! Och så klart, när jag precis somnat om, ja DÅ ringer klockan. Eller rättare sagt, jag vaknade upp och tittade på klockan, såg att det var dags att gå upp.

Undrar om det är att min kropp fortfarande är inställd på dessa 14 år av pendling som gör att jag vaknar/sover så oroligt på morgonen? Här har man chansen att sova till klockan 07 på morgonen men oftast vaknar jag tidigt som tusan, och sedan bara ligger och vrider på mig. Surt!

Hade ett bra träingspass igår. Blev lite längre än jag förutsatt mig, men det funkade utan problem. 11,8 km måste jag ju känna mig nöjd med. Och då höll jag även löftet till mig själv att springa en längre sträcka än förra helgen. Så det var ju bra. Och trött blev jag, även om det dröjde till klockan 23 ungerfär innan jag somnade. Och då känns det som sagt onödigt att vakna så tidigt!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!