Vaknat till liv igen

25 april, 2013

Huhh, varit borta en sväng nu.
Varit en korsning mellan trötthet, och att jag inget varit riktigt motiverad att skriva om något.
Inte många kvällar senaste veckan som jag varit vaken längre än 10. Jag är ananrs nattuggla och försöker komma i sängs innan 12 -1 på natten. 

Har dock tränat på för fullt, har nog aldrig denna mängd träning så tidigt på året.
Barnfria dagarna har ofta varit dubbel eller trippel pass. Och tom fått ihop mycket bra pass på barn veckorna.
Jag har dragit på större mängder träning tidigare år och blivit övertränad som resulterat att allt blivit skit bara.
Skillnaden nu är att jag haft en plan och lyssnat mer på kroppen och inte full ös medvetslös (förövrigt min racing taktik också, ehhe). Körde förra veckan sista mängd träningen och nu blir det mycket färre pass men mycket hårdare. Slarvat lite med distans passen på löpning också. Just nu känner jag mig rätt sliten.
Men det är väl enligt plan, nästan en hel vilo vecka nu och köra igång nästa vecka.

Tycker kul att testa lite, jag är varken elit eller speciellt snabb. Men allt efter åren så lär man sig mer o mer.
Vissa saker lär mig dock inte som gå på max i starten av lång lopp :). Bara jag kan hålla mig till planen så tror jag det här kan bli bra =). Men det finns ju så himla mycket roligt man vill göra: Triathlon, Landsvägs cykling, Tempo cykling, Löpning, Trail löpning, Moutainbike, Gym, Klätttring. 

Så grymt skönt att våren äntligen kommit. Varje kväll denna vecka har jag o sonen varit ute och cyklat, spelat fotboll, gått i skogen istället för bara varit hemma (det ifsg också varit kul) som man gjort nästan hela vintern. 

Äntligen sitta på ute platsen, nu är faktiskt alla ute möbler ute också. Först på gården igen ;)

Nästa vecka drar allt igång lite mer. Duathlon tävling i Väsby på Onsdag och Kungsholmen runt på Lördag. Ska bli grymt kul. Fast jag inte redo för den intensiteten så får man en grymt bra pass hursomhelst =) 

 

Körde en Duathlon tränings tävling förra veckan, var väldigt kul och givande. Lärde mig väldigt mycket.Här är förra veckans pass, missa ett pass på Onsdagen. Men nån form av socialt liv kan man ha också.

 

Ska nu komma igång med lite mer blogande också. Lite kortare men lite oftare.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!