En liten ursäkt

29 april, 2013

Vill börja med att be om ursäkt för blogginaktiviteten över helgen. Har haft allt annat än löpning i tankarna efter fredagens lyckade miltest. 

Idag är jag tillbaka i vardagen, utan öl, kampsport på tv, lite jobbande och ett allmänt anaktivt leverna. Var precis iväg och sprang första terrängrundan för året. Det kändes helt ok. Men jag har glömt hur jävla mycket det suger i vaderna när underlaget blir mjukt och man sjunker ner lite, jämfört med asfallt som är mitt naturliga underlag. Varför det har blivit så vet jag inte. Att jag gillar att vara bland folk när jag springer, kanske kan vara en förklaring.

Nog om det och tillbaka till dagens runda. Med tanke på att spåret jag sprang är relativt flakt så försökte jag trycka på och hålla ett jämnt och hägt tempo rak igenom. Det gick helt okej tycker jag. Blev 7:09km på en tid av 33:51 vilket ger en hygglig snittfart på 4:46min/km. Det bästa med hela passet var jag inte låg över 5:00min/km under någon del av banan. Vanligtvis brukar jag ha lite skillnader i tempo när jag springer, men idag kunde jag hålla ett riktigt jämt och stabilt tempo hela tiden. Det tar jag med mig in i denna hetsiga tentavecka.

I morgon är det dags igen, för att spendera dagen på universitet alltså, löpningen för snällt vänta till onsdag.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!