Studier och "långpass"

2 maj, 2013

Dagen bärjade bra. Väcks av ett medelande på telefonen där en studiekamrat undrar när jag tänkte pallra mig till Universitet (hon var redan där). Halvt yrvaken klär jag på mig och vandrar iväg. Spenderar några timmar med genomgångar och studier inför morgondagens tenta. Sen ger vi oss.

Väl hemma går jag igenom lite småsaker jag tror kan vara viktigt att lägga på minnet. Jag har överlag bra känsla och tror att det kommer gå i alla fall hyfsat i morgon. Det visar sig. Om inte annat finns det ju en omtenta att skriva :).

Efter avslutade studier gav jag mig iväg för att springa. Tyckte att jag behövde få ett lite längre pass denna gång, och mycket riktigt, så blev det. 13 fina km på en tid av 1:03:30. Höll strax under 5min/km alltså. Var inte på något sätt ute efter att slå något rekord eller så, utan mer bara se till att få lite distans i benen. Själva passet kändes överlag bra och inga problem med knän eller leder eller dyl. Det bådar gott för framtiden.

Är hittils väldigt nöjd med hur kroppen svarar och hur jag utvecklas som löpare. Har dock lärt mig sen tidigare att skynda långsamt. Jag springer för att det är någon som gör att jag mår bra, både fysiskt och psykist.

Blev en härligt Chili con Carne till middag som fick stå och puttra under hela tiden jag var ute och sprang. Den smakade himelskt i kombination med lite turkisk yoghurt och rykande varmt pitabröd.

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!