TGIF

3 maj, 2013

Jag säger sällan uttrycket som rubriken vittnar om. Dels för att jag sällan svänger mig med akronymer, och delvis för att jag tror (läs: vet) att Gud inte finns. Vi är vår egen lyckas smed och bär själva ansvaret för vår framgång/motgång utan förutbestämda öden. Sådeså!

Nog om min åsikt huruvuda det finns någoning större än hos själva. Dock gillar jag fredagar. Extremt mycket. Speciellt när jag inte har jobb inbokat under helgen och lite extra som nu när jag har haft tenta (som gick helt ok) och således har avslutat ytterligare ett moment = helt ledig helg.

Ikväll blir det tentafest för att fira, som sig bör, och i morgon är det grillfest med arbetskamrater. Känns som att jag har en riktigt ansträngande helg framför mig.

I övrigt vill jag passa på att nämna att systembolaget har ett tillfälligt parti av den otomordentliga ölen K:rlek från Mikkeller inne. Passa på innan den tar slut (igen). Jag röck med mig två sådana, två Modus Hoperandi och en ny bekantskap i "Gluttony" från det danska Amager Bryggeri. 53:50 för en öl kanske många tycker är dyrt, men samtidigt är den på 9,4% så man får ju ta med det i beräkningen också. För det är ju så att bra öl smakar i regel inte sprit även med hög alkoholhalt. Det är bara skräpöl som tex "sju komma två", Stockholm, Millenium, Soffiero och allt vad dom heter, som gör det. Pissig lager som är uppspritad, hafsigt gjort och massproducerad. Man får det man betalar för. Precis som med vin. Precis som med allt, egentligen.

Nu har jag gnällt klart. Trevlig helg på er, och ta det lugnt ute i spåren.

God öl med snygg etikett föreställande en snygg snubbe!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!