Booooring!!!

4 maj, 2013

Det är ingen mening längre att på något vis förneka det. Nu har den den förbannade igelokotten bosatt sig i min hals igen och det är med stränga order jag nu måste vila från träning i ytterligare några dagar. Jag är inte ensam med igelkottsbesök då även barn och man går runt och klagar över samma sak. Likaså har även min Duathlonpartner ont i halsen. 

Jag känner mig lite stressad över detta då det nu är endast 3 veckor kvar till det ska spingas som attans och cyklas tills benen sprängs. Kanske är det dags att ändra inställning och se det som en riktigt kul grej som man kan lägga till i träningsmeritlistan istället för att sikta mot rekordtider. Eftersom det är första gången som jag gör den här typ av grejen så har jag inga egna tider att slå och det kan till nästa gång bara blir bättre. Bra där!...positivt tänkande ska vara nyttigt...sägs det.

Några promenader står istället på schemat de närmsta dagarna för att åtminstone hålla igång kroppen och hjärnan i detta tillstånd som nu kallas för "Vila" som är ett förskräckligt ord förresten och hur gör man det på bästa sätt egentligen? Jo all den tiden som plötsligt blir över passar väldigt bra till att gå igenom lite av säsongens olika lopp...så det blev en anmälan till :-) Denna gång blir det ett av delloppen i Salomon Trailtour som går den 1 september i Eskilstuna. Nu har vi hela sommaren på oss att nöta terräng och ospårad bana och se till att vara ordentligt starka i bålpartiet för att orka parera kroppen genom våta marker, steniga stigar och annat lömskt. 

Är ni nyfikna på Salomon Trailtour så kolla in deras hemsida här. Ni kan även läsa om det dellopp som arrangeras i Eskilstuna här

/Martina

 

 

 

 

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!