Jag ligger i krig med min egen kropp!

4 maj, 2013

Har nog aldrig varit så arg på min kropp som jag varit de senaste två dagarna, den verkar ju sakna all förmåga att samarbeta! 12:05 idag skulle jag ha startat en halvmara på Kungsholmen i Kungsholmen runt men tack vare en förkylning från helvetet så såg det istället ut på följande sätt vid den tidpunkten..

 

 

Det började i måndags men det bröt aldrig riktigt ut för än i torsdags kväll, pang sa det så kom febern och jag var däckad. Faaaaaan, ville ju så gärna springa det där loppet…..riktigt besviken känner jag mig nu. Det är tredje förkylningen jag åker på sedan årsskiftet, är inte det lite väl mycket?

Något som däremot varit riktigt kul de senaste dagarna är att min kära vän S kom hem efter ett par veckor i USA och hade med sig ett par älsklingar till mig, ett par Nike Free run! Sjukt snygga och det är ju nästan löjligt hur billiga de är i USA jämfört med här hemma i Sverige. Har inte bestämt mig än men de kommer nog att bli ämnade för träning inomhus.

 

 

Tänker nu göra ett tappert försök att bota min förkylning genom att äta stora mängder Ben & Jerrys glass! Damn you förkylnings helvete....mutter mutter....

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!