Test av klocka

6 maj, 2013

Att ha vilodag dagen efter att ha köpt GPS-klocka var ingen höjdare. Men kroppen behövde det så jag lät det vara. Vad vuxet av mig att inte leka med mina nya leksaker på första dagen...

Men idag var det dags!

 

Premiärturen blev en kort runda men i skogen. Inte ut på stigarna men i skogen, på grusvägen. Utan musik. Utan ljudbok. Utan radioprogram. Bara jag och skogen. Telefonen fick följa med både som "distanskontrollant" men också "om något händer", men inte som sällskap.

Jag har insett två saker idag. För det första är det jobbigt med 5:20-tempo i skogen. För det andra är det läskigt att springa i skogen! Jag är så himla lättskrämd. Jag hoppar till så fort minsta fågel rör sig bland träden. Och då var det ändå soligt och mitt på eftermiddagen. Hur ska det bli på kvällarna? När ska jag ta mod till mig att springa trail? (Finns billiga trailskor i USA...?)

Jag har även övergett Nikeplus för Garmin Connect. Lite halvmissnöjd på "delningsfunktionerna". Jag vill kunna dela kartor med Facebookvänner men inte med resten av världen, men det verkar inte gå att välja på det viset. Alla eller ingen. Karta eller inget. Det är tråkigt.

 

 

Nej, dags att kliva ur handduken, in i mjukiskläderna, slå på säsong två av Rederiet och värma gamla tacorester till middag. Livet i lyx!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!