Small step for humanity, HUGE step for Blomgren!

6 maj, 2013

I fyra dagar har jag nu befunnit mig i ofrivillig isolering pga. förkylning. Hade goda förhoppningar igår kväll, när jag gick och la mig, om att måndag skulle innebära full återhämtning, skutt ur sängen, hoppsa till kontoret och sedan köra järnet och leda pass på Friskis&Svettis. Eeeeehhhhhh….jo, det var ju väl positivt tänkt av mig, inser det nu. När klockan ringde i morse så slog verkligheten mig på käften igen och det var bara att stanna hemma. Har iofs jobbat en del ändå idag men jag har i alla fall inte utsatt mina kollegor för bakteriehärden jag verkar bära omkring på.

Fick även börja jaga vikarie till mitt pass på Friskis&Svettis, känns alltid tråkigt när man inser att man inte kommer att kunna köra själv och behöver byta bort sitt pass. Känns som om jag sviker mina motionärer på något sätt, vet ju innerst inne att det inte är så, jag måste lyssna på min kropp i första hand. Men man är inte alltid så logisk i sina tankar och känslor.

Ett sort steg för mig idag var i alla fall en promenad!! Jag tog mig ut i civilisationen och insåg till min bestörtning att jag har missat en hel årstid på dessa fyra dagar! För fyra dagar sedan gick folk och huttrade nu möts jag av shorts, kjolar, picknickfiltar, grill doft, grönt gräs, blommande körsbärsträd, ja tom. extremt attraktiva män!! (de verkar alltid gömma sig under vinterhalvåret, måste vara någonting med ljuset…)  Känner mig lurad, förkylningen har kostat mig en hel vår….nu verkar det ju vara sommar!

Gilla:

Senast bloggat

Gilla Allt om Löpning på Facebook!