Sol, svett och linsgryta

7 maj, 2013

Igår sprang jag en kortare runda (6.5km). Men i hyggligt tempo. Körde fartlek och växlade mellan 60-90% av min maxkapacitet. Kändes överlag bra och måste faktiskt säga att Resorp sporten som intog ca 10min efteråt fungerade. Kan mycket väl ha varit en placeboeffekt, men ändå. Jag kände mig mindre trött av den. Ska försöka ge mig iväg på ett långpass inom någon dag eller två och se om jag får lika bra effekt av den då.

I övrigt har vädret varit strålande här idag, så även igår. Vilket naturligtvis fick mig att svettas floder under hela passet. Hade planerat att gå förbi affären för lite veckohandling direkt efter löpturen, men jag beslutade att övriga kunder skulle slippa trängas med mig och mitt svett.

Gårdagens middag blev röd linsgryta, någon jag tycker är väldigt gott och var allt för länge sedan jag lagade. Blev en hel del kvar så det finns ordentligt med matlådor för långa dagar på universitetet också. Blir så jäkla dyrt i längden att alltid käka lunch ute, även om min ekonomi säkerligen är betydligt bättre än den genomsnittlige studenten tack vare extrajobb.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!